Връщане на продукти

Поръчките, направени в този уеб сайт се изпълняват от SK sportswear.

Потребителски права при връщане на продукт

Имате право да върнете продукт от направена поръчка в рамките на 14 календарни дни, без изрично задължение да посочвате причината за вашето решение.

Срокът за връщане на продукт приключва след изтичане на тези 14 календарни дни, считано от ден първи. Ден първи се определя от:

датата на доставка;

при условие, че имате различни продукти в една поръчка, за ден първи се приема денят, в който е доставен последният продукт от съответната поръчка.

За да упражните правото си отказ от договора, моля свържете се директно с екпът на SK Sportswear.

 

Последици от връщане на продукт

При връщане на поръчка SK Sportswear ще възстанови всички суми, получени от ваша страна, включително, ако е приложимо, разходите за доставка, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 календарни дни от датата , на която е постъпило доказателство от вас, че сте върнали съответния Продукт. SK Sportswear не се задължава да възстанови допълнителните разходи за доставка, ако изрично сте избрали доставка, различна от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от SK Sportswear. Дължимата стойност ще бъде възстановена по банков път.

SK Sportswear запазва правото си да отложи изплащането на сумите, докато не получи продуктите обратно или докато потребителят не докаже, че е изпратил обратно продуктите, в зависимост от това кое от двете събития настъпи по-рано.

Потребителят отговаря само за намаляване стойността на продуктите, причинено от боравене с тях, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто функционирането на продуктите.